Stage gezocht

Hoi, ik ben Vincent Kuiper, student Industrieel Product Ontwerpen aan de Hoogeschool Windesheim Zwolle.

Ik ben bijna klaar met mijn studie en ik ben momenteel op zoek naar een afstudeer stage. Ik zoek een stage waar ik veel van mijn kennis kan combineren, ik heb tijdens mijn studie van alles geleerd over vormgeving, sterkte van producten en bepalen van de klantvraag.

Stage

Gedurende mijn studie heb ik een half jaar stage gelopen bij karton producent Smurfit Kappa in Hoogeveen, hier heb ik veel geleerd over verpakkingen. Ik heb mij hier toegespitst op de doe het zelf en verhuis markt, ik heb gebruik gemaakt van de Voort innovatie methode om de best mogelijke eindresultaten op te leveren.

Verbredende minor

Tijdens mijn minor International, Industrial Entrepreneurship bij de Hanze Hogeschool in Groningen heb ik een beter zicht gekregen op het zakelijke perspectief om het product ontwerp heen, wat zijn de gevolgen van een nieuw product en welke afwegingen moet je maken bij het inkopen van producten en wat moet er allemaal gebeuren voor een marktintroductie?

Minor Allround design

Bij de Minor Allround Design, aan het Windesheim heb ik geleerd om op innovatieve wijze met behulp van een methode genaamd SCURM te werken om sneller en betere resultaten te krijgen, bij SCRUM knip je het werk op in kleinere werkzame delen van ongeveer een week. Wanneer een deel niet goed is? dan begin je die week gewoon weer opnieuw. Verder heb ik hier vakken gehad over experience design, waarom is starbucks zo goed?
Verder heb ik de basis kennis opgedaan om te programmeren met Arduino boards.